Konferenssikausi alkaa

Akateemisessa maailmassa kesä kuluu usein erilaisten tieteellisten konferenssien merkeissä. Me aloitamme konferenssikauden viikonloppuna Helsingissä Suomen elokuvatutkimuksen seuran järjestämässä You, me, user -konferenssissa. Täällä käyttäjälähtöiseen sisällöntuotantoon keskittyvässä kaksipäiväisessä tapahtumassa kuullaan muun muassa David Buckinghamin (UK) ja Frans Mäyrän (Tampere) keynote-puheet.

Erityisen mukavalta tuntuu tapahtuman kansainvälisyys; vaikka mukana on paljon tuttuja, on myös entuudestaan tuntemattomia tutkijoita ulkomailta, joiden projekteista on mielenkiintoista kuulla lisää. Oma esityksemme muuten käsittelee nuorten aikuisten mediatuotantoa. Nämä pienemmät tapahtuvat ovat mukavaa lämmittelyä loppuvuotta varten. Syksymmällä ovat nimittäin vuorossa Viestinnän tutkimuksen päivät Jyväskylässä ja eurooppalainen viestinnän tutkimuksen konferenssi ECREA Istanbulissa Turkissa.

Mainokset

Tietoja eliisav

Tutkija COMET Journalismin, viestinnän ja median tutkimuskeskus/ Tampere Research Centre for Journalism, Media and Communication Tampereen yliopisto/University of Tampere
Kategoria(t): digitaalinen sisällöntuotanto, konferenssit, tutkimus, yliopisto. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s