Kuulumiset Viestinnän tutkimuksen päiviltä 2012

Osallistuimme projektimme kanssa Viestinnän tutkimuksen päivien (Fincom2012) työryhmään ”Teknologiavälitteistä viestintää: Viestinnän ja verkon tutkimuksen rajapinnoilla”. Ryhmä oli antoisa ja löysimme yhteneväisyyksiä myös muiden tekemiin tutkimuksiin. Rajapinta-blogissa lisää ajankohtaista asiaa verkon tutkimuksesta. Tuolta blogista löytyy myös kyseiseen työryhmään osallistuneita tutkijoita.

Tänä vuonna verkkolukeminen tuntuu edelleen olevan vahvasti pinnalla. Sunnuntaisuomalaisessa oli 9.9. juttu silmäilevästä lukemisesta ja nuorison lukutottumuksista, johon minäkin annoin hieman kommentteja. Tuota juttua ei löydy verkosta, mutta painetun lehden puolelta se on mahdollista lukea, mikäli aihepiiri kiinnostaa.

Projektistamme julkaistaan kirja myöhemmin syksyllä. Kunhan saamme tarkemmat tiedot, niin ilmoittelen asiasta ja julkaisuseminaarista lisää myös täällä blogin puolella.

Mainokset

Tietoja eliisav

Tutkija COMET Journalismin, viestinnän ja median tutkimuskeskus/ Tampere Research Centre for Journalism, Media and Communication Tampereen yliopisto/University of Tampere
Kategoria(t): blogit, keskittyminen, konferenssit, lukeminen, tutkimus, verkkoviestintä. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s