Tervetuloa Lukemisen tavat -kirjan julkistusseminaariin!

Ilokseni voin ilmoittaa täälläkin, että Uudet lukemisyhteisöt -projektin pohjalta kirjoitettu kirjamme Lukemisen tavat – Lukeminen sosiaalisen median aikakaudella (Juha Herkman & Eliisa Vainikka, Tampere University Press) on parhaillaan painossa. Kirjan julkistaminen tapahtuu 5. marraskuuta Kansalliskirjaston auditoriossa. Tässä vielä kutsu ja tilaisuuden ohjelma. Tarjoilun vuoksi toivomme ennakkoilmoittautumisia 1.11. mennessä osoitteeseen eliisa.vainikka[at]uta.fi.

——————————————————————————————————
Tervetuloa Helsingin Sanomain Säätiön ja Tampereen yliopiston Journalismin, viestinnän ja median tutkimuskeskus COMETin järjestämään Lukemisen tavat – Lukeminen sosiaalisen median aikakaudella -kirjan julkistusseminaariin 5. marraskuuta 2012 klo 13:00 Kansalliskirjaston auditorioon, Unioninkatu 36, Helsinki.

Lukevatko nuoret aikuiset enää? Tutkimuksessa on selvitetty nuorten aikuisten lukutottumuksia ja media-arkea. Muutosten lisäksi lukutavoissa on myös pysyvyyttä; moninaiset verkkotekstit ovat tulleet osaksi opiskelijoiden jokapäiväistä mediankäyttöä, mutta kaunokirjallisuuteenkin liittyy yhä vahva arvostus. Tutkimuksen ovat toteuttaneet YTT Juha Herkman ja FM Eliisa Vainikka Journalismin, viestinnän ja median tutkimuskeskus COMETissa Tampereen yliopistossa. Uudet lukemisyhteisöt, uudet lukutavat -tutkimusprojektia on johtanut mediakulttuurin professori Mikko Lehtonen ja hankkeen on rahoittanut Helsingin Sanomain Säätiö. Lukemisen tavat -kirjaa ja siihen liittyvää tutkimusraporttia on saatavissa tilaisuudessa.

Ohjelma
13:00 Tilaisuuden avaus
13:15 Lukemisen tavat – Lukeminen sosiaalisen median aikakaudella -kirjan julkistus ja tutkimustulosten esittely
Tutkijat Juha Herkman ja Eliisa Vainikka, Tutkimuskeskus COMET, Tampereen yliopisto
13:45 Kommenttipuheenvuorot
14:30 Keskustelua ja kysymyksiä
15:00 Verkostoitumista ja pientä purtavaa

Seminaari on kaikille avoin ja maksuton. Ilmoittautumisia toivotaan 1.11. mennessä osoitteeseen eliisa.vainikka[at]uta.fi.

P.S. Syksyllä COMETissa on luvassa myös muita mielenkiintoisia julkistuksia, muun muassa Kohti kiinnostavaa journalismia

Mainokset

Tietoja eliisav

Tutkija COMET Journalismin, viestinnän ja median tutkimuskeskus/ Tampere Research Centre for Journalism, Media and Communication Tampereen yliopisto/University of Tampere
Kategoria(t): ajankäyttö, harrastukset, kirjallisuus, kustantaminen, lukeminen, lukulaitteet, lukutaidot, media, seminaarit, tutkimus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s